Wednesday, October 30, 2013

Problem med at forbinde min Android telefon til min PC

Jeg har i længere tid haft problemer med at få adgang til min telefon (Samsung Galaxy Nexus) via et UBS kabel, men tænkte det nok skyldtes et eller andet jeg havde installeret på telefonen.
Pludselig en dag hold min mus også op med at virke - indtil jeg flyttede donglen fra en USB port til en anden. Uanset hvad jeg gjorde kunne jeg ikke få Windows til at accepterer min mus hvis jeg satte donglen tilbage i den "gamle" port. Men jeg tænkte ikke videre over det.

Nu fik jeg så en ny telefon - en htc One X - og den kunne Windows heller ikke finde - uanset hvilken port, den blev sat i. Eneste fejl jeg fik var "MTP USB device failed to install", præcist som med min gamle telefon. Nu blev jeg stædig! Jeg hentede drivere til htc uden held. Jeg fandt også en MTP driver fra Microsoft - men igen hjalp det intet. Søge søge søge... Efter lang tids søgning og læsning af diverse fora og blogs, faldt jeg en løsning som jeg synes virker meget underlig!

Løsning:

Man sletter bare "UpperFilters" strengen i registry under
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{EEC5AD98-8080-425F-922A-DABF3DE3F69A}

VIOLA! Så installerer den automatisk driveren på alt igen :-)


Hvordan gør man? 

http://pcsupport.about.com/

Her er den originale tråd med løsningen på side 2:
http://answers.microsoft.com/

No comments:

Post a Comment

Reviving my web site

 It's been years since I updated or even used this blog, but now I going to revive it. First of all - I have updated the design (to anot...